Profil

Keld Richard Christensen kommer fra Hedensted, og startede sin mesterlære hos Enghøjs Autoværksted den 1. juni 1990, og har været ansat i firmaet i hele perioden, indtil Keld og hans kone Helle overtog værkstedet. Det gjorde de den 1. maj 2008.

Værkstedet blev opbygget af den tidligere ejer, Carl Olaf Enghøj, som startede værkstedet tilbage i 1968. Den dag Keld overtog firmaet, i maj 2008, kunne han derfor holde 40 års jubilæum - også firmaets lagermand, Oluf Jensen, kunne pryde sig med denne titel på selvsamme dag. Starten på værkstedet var blot en pløjemark, hvor Carl fik bygget et mindre værksted. Fire gange har Carl købt jord for at udvide sin virksomhed, og i 1976 stod den store værkstedshal klar. 

Keld vil drive firmaet videre i samme ånd som sin læremester og mentor og opretholde den nære kontakt til kunderne.

I juni 2018 tog Keld beslutning om at flytte værkstedet til Industrivænget 7, der ligger helt centralt i Hornsyld. Her fortsættes virksomheden i nyere og bedre facaliteter.

Vi servicerer alle person- og varebiler, og holder os ajour med den nyeste teknik, og efteruddannelse af vores personale.

Vi har en uvurderlig medarbejderstab, som vi sætter stor pris på.