Profil

Keld Richard Christensen kommer fra Hedensted, og startede sin mesterlære hos Enghøjs Autoværksted den. 1-6-1990, og har været ansat i firmaet i hele perioden indtil Keld og hans kone Helle overtog værkstedet  den 1-5-2008.

Værkstedet blev opbygget af den tidligere ejer, Carl Olaf Enghøj, som startede værkstedet i 1968. Den dag Keld overtog firmaet, den 1-5-2008, kunne han derfor holde 40 års jubilæum - også firmaets lagermand, Oluf Jensen, kunne pryde sig med denne titel på samme dag. Starten på værkstedet var blot en pløjemark, hvor Carl fik bygget et mindre værksted. Fire gange har Carl købt jord for at udvide sin virksomhed, og i 1976 stod den store værkstedshal klar.

Keld vil drive firmaet videre i samme ånd som sin læremester og mentor og opretholde den nære kontakt til kunderne. Carl  har valgt at fortsætte i det små med at sælge biler og klargøre dem til salg - så han er stadig at finde på værkstedet.

Vi servicerer alle person og varebiler, og holder os ajour med den nyeste teknik, og efteruddannelse af vores personale.

Vi har en uvurderlig medarbejderstab, som vi sætter stor pris på.

 

 

På værkstedet møder du:

Keld Christensen

Indehaver

Peter Høgh

Mekaniker

Martin vestergård

Mekaniker

Helle Christensen

Bogholder